VERNET-CALORSTAT

ПРЕТВОРЕТЕ ЈА ТОПЛИНАТА ВО ДВИЖЕЊЕ! VERNET™ произведува термостатски елементи повеќе од 50 години. VERNET™ е еден од светските водачи во оваа област. Неговата експертиза и постојан квалитет на истражување ја оправдуваат нивната позиција на врвен доставувач во автомобилската индустрија и водач кај повеќето производители на санитарни и грејни инсталации. Teрмостатските елементи VERNET™ ја претвораат топлотната…

NTN SNR

NTN-SNR, трета најголема групација за производство на лежишта во светот, е главен партнер во автомобилската индустрија и авио индустријата. Компаниите NTN и SNR ги здружија своите сили за да станат посилни ширум светот и да ја подобрат нивната позиција во Европа. Сега заедно како една група, брендовите NTN и SNR јасно го извлекуваат максимумот од…

Valeo

Valeo групацијата има 4 деловни групи, се состои од 16 групи производи што се доставуваат на пазарот за оригинална опрема и на пазарот за резервни делови. Во делот за оригинална опрема, Valeo ги снабдува сите големи производители на автомобили ширум светот. Во однос на деловите за замена и за поправки, Valeo ги снабдува со оригинални…

CORTECO

CORTECO e специјалист за независниот пазар на резервни делови (IAM) во рамките на групата Fredudenberg. CORTECO e специјализираn во автомобилски резервни делови од областа на пломбирање и контрола на вибрациите, како и во нудење на интересни сервисни делови, како што се филтри за воздухот во кабина. Производите Freudenberg се веќе распространети ширум светот како делови…