NTN SNR

NTN-SNR, трета најголема групација за производство на лежишта во светот, е главен партнер во автомобилската индустрија и авио индустријата. Компаниите NTN и SNR ги здружија своите сили за да станат посилни ширум светот и да ја подобрат нивната позиција во Европа. Сега заедно како една група, брендовите NTN и SNR јасно го извлекуваат максимумот од…

CORTECO

CORTECO e специјалист за независниот пазар на резервни делови (IAM) во рамките на групата Fredudenberg. CORTECO e специјализираn во автомобилски резервни делови од областа на пломбирање и контрола на вибрациите, како и во нудење на интересни сервисни делови, како што се филтри за воздухот во кабина. Производите Freudenberg се веќе распространети ширум светот како делови…