VERNET-CALORSTAT

ПРЕТВОРЕТЕ ЈА ТОПЛИНАТА ВО ДВИЖЕЊЕ! VERNET™ произведува термостатски елементи повеќе од 50 години. VERNET™ е еден од светските водачи во оваа област. Неговата експертиза и постојан квалитет на истражување ја оправдуваат нивната позиција на врвен доставувач во автомобилската индустрија и водач кај повеќето производители на санитарни и грејни инсталации. Teрмостатските елементи VERNET™ ја претвораат топлотната…

Valeo

Valeo групацијата има 4 деловни групи, се состои од 16 групи производи што се доставуваат на пазарот за оригинална опрема и на пазарот за резервни делови. Во делот за оригинална опрема, Valeo ги снабдува сите големи производители на автомобили ширум светот. Во однос на деловите за замена и за поправки, Valeo ги снабдува со оригинални…