HUTCHINSON

    HUTCHINSON, ПОВЕЌЕ ОД 150 ГОДИНИ АВТОМОБИЛСКИ ИНОВАЦИИ МЕЃУНАРОДЕН НАБАВУВАЧ НА ОПРЕМА Создадена во 1853 година, групата Hutchinson стана еден од водачите во технологиите за трансформација на гумите за обложување.  Како подружница на енергетската група TOTAL, петта по големина во светот, Hutchinson сега претставува 25 000 партнери и повеќе од 80 производни погони во…